2.11.2022
Současnost

Co pro vás při výběru nové kanceláře hraje největší roli? V Praze je to jistě dobrá dopravní dostupnost, abyste netrávili na cestě víc času než v kanceláří. Rozhoduje určitě i cena nájemného, které může s vašimi měsíčními výdaji podstatně zahýbat...

Levných kanceláří s dobrou dostupností ale v Praze moc není. My takové máme! A k tomu všemu ještě unikátní génius loci a spoustu doplňkových služeb.

Dvaceti metrová administrativní jednotka, kterou si pronajmete, toho téměř za sto let zažila a viděla mnoho. Stejně tak toho u nás můžete mnoho vidět a zažít i vy. Dům RADOST už totiž dávno není jen kancelářskou budovou, ale stává se společensko-kulturním centrem a být jeho součástí je teprve tou opravdovou radostí.

Jen pár minut pěšky od největší pražské křižovatky u Bulhara a tedy na pomezí čtyř městských částí, se tyčí jako vstupní brána na Žižkov. A odtud je to všude kousek. Nový tunel z Hlavního nádraží ústí přímo před domem a ať už cestujete z jakéhokoliv koutu Prahy nebo republiky, věříme, že se k nám snadno dostanete autem, vlakem nebo „sockou“, stejně jako vaši klienti nebo kolegové. Tramvajová zastávka Husinecká je hned u přilehlého náměstí Radost, ale na schůzku na Václaváku je to občas rychlejší doběhnout pěšky.

Ideální je však zvát si klienty rovnou k nám! Jedenáct podlaží prvního pražského mrakodrapu nabízí jedinečný výhled na Hradčany a okna kanceláří rámují dech beroucí západy slunce, které se nejenom neokoukají, ale alespoň trochu vykompenzují fakt, že jste zrovna museli v práci zůstat přesčas. Přepadne-li vás hlad nebo chuť na něco dobrého, stačí sejít pár pater do některého z bister a restaurací dole v domě, nebo spojit příjemné s užitečným a pozvat si klienty na schůzku přímo do kavárny ve vstupní hale. Jedinečný funkcionalistický interiér kavárny s výstavním prostorem letenské The Chemistry Gallery navíc funguje skvěle i jako coworking. Prostory, které byly původně navrženy jako přepážky penzijního ústavu, pro který byla budova postavena, teď totiž slouží jako diskrétní salónky vhodné k pracovním meetingům nebo menším týmovým poradám. Pro ty větší porady pak máme dokonce dvě dobové zasedací místnosti.

Že se moc neradíte, raději se na práci soustředíte a využíváte maximálně svůj produktivní čas? Co takhle kdybychom vám ho ještě trochu ušetřili? Máme podatelnu, přes kterou můžete pravidelně posílat všechny své dopisy nebo zásilky a ušetřit si dlouhé čekání u přepážek. Máme tu spoustu e-shopů, které si to nemohou vynachválit. Jana v podatelně je také chválí za vzorně vyplněné podací lístky. Co na to říkají na poště nevíme, protože to za nás vyřeší jiní! A to je velká RADOST!

Občas se může stát, že i když za sebou máte úspěšný den plný schůzek a pracovních telefonátů, tak pak třeba nestíháte domluvené rande. Na tyhle situace máme také řešení. Kino Přítomnost. Šance, že stihnete kino v domě, ve kterém máte kancelář, je totiž podle průzkumů(a průzkumem myslíme vlastní zkušenost) mnohem vyšší, než když se rozhodnete třeba pro romantickou plavbu po Vltavě! Butikové kino Přítomnost navíc nabízí kromě baru se signature drinky přímo v sále, i sezení v pohodlných křeslech.

A ani na druhé rande Vás nenecháme na holičkách. Chápeme, v kině jste už byli a zafungovalo to, ale na druhé schůzce to chce laťku ještě trošku nadzvednout. Pak zamiřte k mrakům (tedy do 11.NP)! Vyhlídkový bar na Střeše ohromí každého bez rozdílu. Pokud se navíc s námi domluvíte, můžete si tam rovnou uspořádat oslavu nebo firemní večírek. Tedy asi jindy než během toho rande. Ale ta možnost tady je!

Příležitostí je tu totiž celá řada. Kromě pronájmů na soukromé akce jsme otevřeni i jakýmkoliv nápadům na jiné aktivity, do kterých bychom se mohli zapojit. Pořádáme výstavy, jsme partnery konferencí, propojujeme nájemníky a snažíme se Dům RADOST po jeho neblahé historii otevřít veřejnosti.

Budeme proto moc rádi, když se k nám přidáte. RADOST je totiž hlavně tam, kde jste vy. Tak pojďte k nám!

KONTAKTY NA NÁS NAJDETE ZDE

Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.