2.3.2020
Současnost

Hledáte místo pro práci nebo vaši firmu? Tak to bychom o něčem věděli. Přečtěte si, proč je dobré mít své místo v našem domě.

1. Budete mít nadhled

Ne nadarmo se Radosti říkalo první pražský mrakodrap. K nebi se tyčí jedenáct pater a tomu odpovídá i skvělý výhled na panorama Prahy. Co se takhle při práci dívat na Pražský hrad?

2. Budete v centru dění

Hlavní nádraží za rohem, pět minut na Václavák, tramvaj i metro hned u domu. Radost nabízí skvělé dopravní spojení a polohu v centru, odkud to budete mít všude kousek.

3. Užijete si panorama Prahy

Představujte si: Skončíte v práci, ujdete pár metrů, výtah v domě vás vyveze do posledního patra a vy se ocitáte na střeše s barem, drink v ruce, zapadající slunce a parádní výhled k tomu. Berete?

4. Když nebudete chtít, nikam nemusíte

Když máte hlad, skočíte si do restaurace v přízemí. Po obědě hned na kávu a dezert do kavárny. A důležitá jednání můžete mít v jedné z mnoha našich zasedaček.


5. Všechno si přizpůsobíte

Každé patro je rozděleno do modulů o výměře 20,5 m2. Kolik si jich pronajmete, je na vás. Rádi vám vyjdeme vstříc i v tom, jestli to bude na měsíc nebo několik let.


6. Budete se kochat

Budova bývalého Všeobecného penzijního ústavu je důležitým dílem českého funkcionalismu. Jde o nadčasovou stavbu, která vás i dnes překvapí svou promyšleností.


7. Zažijete nečekaná setkání

V Radosti dáváme prostor lidem kreativním i podnikavým. Proto se tu setkáte s umělci, právníky, zubaři, učiteli… Jakou profesí přispějete vy?

8. Rozšíříte si obzory

Ve spolupráci s AeroFilms a Ondřejem Kobzou chystáme bohatý kulturní program – od přednášek po filmy. Po práci se tak můžete odreagovat a dozvědět se spoustu nového.

9. Budete mít vše po ruce

Žižkov žije – a nabízí nekonečně možností, co po práci. Zajdete si někam na jídlo, drink nebo si jen odpočinout v Riegrových sadech?

10. Čeká vás Radost

Pracovat u nás je totiž Radost! Své místo tu můžete mít už od 2 500 Kč bez DPH za jeden modul. Ozvěte se nám přes kontaktní formulář a my vás rádi provedeme.


Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.