2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Kancelářská budova bývalého Všeobecného penzijního ústavu, dnes známá pod názvem Dům Radost, se postupně stává společensko-kulturním centrem spodního Žižkova a nabízí řadu vyžití pro celou rodinu. Její vyhlídková terasa se pod taktovkou známého pražského kavárníka Ondřeje Kobzy proměnila ve střešní bar.

Kobza, známý svými neobvyklými intervencemi ve veřejném prostoru, si pro letošní sezónu vybral téma plovárny a na Střechu Radosti umístil šlapadlo ve tvaru labutě. „Sedět na labuti je takový dětský sen. Snad se nám v návštěvnících podaří znovu vyvolat vzpomínky na dětství,“ komentuje Kobza své letošní rozhodnutí. „Dvě sezóny naší střeše dominoval myslivecký posed. Letos díky Ondřejovi zveme všechny k labutímu jezírku na nejlepší pražský výhled ze šlapadla,“ komentuje letošní téma marketingová manažerka Domu RADOST, Natálie Bilová.

Otevřeno je každý všední den od 16 hodin do 23 hodin, o víkendu pak už od 12. Kromě posezení s výhledem láká Kobza i na doprovodný program, který se však také ponese v jiném duchu než loni. „Letos bude Střecha fungovat více jako prostor baru a vyhlídkové terasy. Večery budeme zpříjemňovat polo akustickou hudbou a občasnými gastro událostmi. Neplánujeme tady ale dělat další Ledárny Braník, protože ze střechy se přeci jen zvuk dost nese do okolí. Koncerty budeme protol etos pořádat pouze jednou nebo dvakrát za měsíc,“ vysvětluje Kobza změnu oproti loňské sezóně, kdy na Střeše koncertovala každý týden řada interpretů jako Laco Déczi, Buty, Zrní nebo Bert & Friends.

Aktuální program najdete na FB stránce Střecha Radost.

Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

Přijďte s celou rodinou objevit vše, co Dům RADOST nabízí! Poslední červnový víkend u nás bude nabitý programem a speciálními akcemi. Všechny vás srdečně zveme 25.-26.6.2022 k nám na Žižkov.

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.