9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

Střecha v novém kabátě láka na hudbu a skvělé drinky!


Počasí se už konečně umoudřilo a tak jsme se dočkali! Střecha má opět otevřeno! Každý den od 12:00 můžete vyrazit na vyhlídkovou terasu načerpat vitamín D a dát si něco dobrého. V rámci zkušební otevírací doby je v květnu vstup zdarma po celý den, takže si své pracovní schůzky či firemní porady můžete domlouvat bez omezení. Pro aktuální program, ale doporučujeme sledovat facebookovou stránku Střechy nebo nový profil na Instagramu. Návštěvou ve středu nebo v pátek ale určitě nic zkazíte, v tyto dny vám výhledy svými mixy zpříjemní live DJs. 
     
Čekají nás taky nabité neděle! Již tuto neděli 14.5. můžete dorazit na tradiční výprodej stylových šatníků předních českých blogerek a influencerů BLOGES MARKET, jehož výtěžek putuje do Nadačního fondu Veroniky Kašákové. Pro milovníky pohybu pak máme pozvánku na masterlass Zumby v neděli 21.5. od 10:00. 

 

  

34 000 emocí Petra Hajdyly


Tradiční  čtvrtletní obměna výstavy ve vstupní hale přišla sice už minulý měsíc, ale díky filmovému natáčení jsme vernisáž odložili. Srdečně tedy zveme na zahajovací večírek s kurátorem Petrem Hájkem a autorem Petrem Hajdylou, již zítra v 18:00.
V obrazech, které výstava představuje, se objevují dva hlavní motivy – poušť a voda, kterými autor zobrazuje vyprahlost, rozpínající se obavu, ale i bezčasí.

 

 

 

I letos jsme součástí festivalu Open House!

Od roku 2019, kdy jsme Dům otevřeli veřejnosti, jsme nedílnou součástí festivalu Open House Praha. Stejně jako v minulých letech provedeme návštěvníky budovou, promluvíme o historii ale i o plánech do budoucna. Pokud byste také chtěli poznat Dům trochu jinak, jste srdečně zváni v sobotu 20.5. k nám na Střechu, odkud budeme prohlídky začínat.

 

  

Wellbeing i kanibalové v kině!

Když se festivalové skvosty nedostanou do českých kin běžnou distribuční cestou, musí si v kině Přítomnost pomoct sami. Spojili síly se spřátelenými kiny a vyjednali pro vás exkluzivní práva na  promítání kanibalské love story DO MORKU KOSTÍ (Bones and All) s Timothéem Chalametem v hlavní roli. Tento film se bude promítat pouze čtyřikrát, tak neváhejte a kupte si lístky na první pojekci 24.5. ve 20:00 už teď!
     
Pokud byste raději zvolnili a našli balanc ve svém životě, doporučujeme do Přítomnosti zavítat o den dříve. V úterý 23.5. se uskuteční další přednáška z cyklu Moje Psychologie, tentokrát s psychologem a psychoterapeutem Adamem Suchým, který vás naučí, jak o sobě přemýšlet jako o tvůrci svého života.

 

Související články

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

2.11.2022
Současnost

Přijďte s celou rodinou objevit vše, co Dům RADOST nabízí! Poslední červnový víkend u nás bude nabitý programem a speciálními akcemi. Všechny vás srdečně zveme 25.-26.6.2022 k nám na Žižkov.

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.