7.9.2021
Současnost

Máme RADOST, kolik se toho u nás děje! Srdečně Vás zveme na bohatý kulturní program, který si připravili v kině Přítomnost a na Střeše RADOST v červenci. Na co se můžete těšit?


Ať už se potřebujete schovat před teplem nebo před dešťovými přeháňkami, v domě RADOST se toho děje spousta!

Skvělá hudba, drinky a výhledy - to jsou koncerty na Střeše!

V červenci si můžete vybrat hned z několika hudebních zážítků. Už toto pondělí 12.7. rozezní vyhlídkovou terasu legendární trumpetista Laco Deczi.O týden později se můžete na Střeše potkat s Emmou Smetanou a Jordanem Hajem, kteří svůj koncert doplní o second-hand pop-up s oblečením. Možná nad stádem koní, ale určitě nad Prahou zahrají ve čtvrtek 22.7. svoje hity moravské Buty. Kapela Zrní stejně jako loni odehraje i letos na Střeše rovnou dva koncerty, a to v neděli 25.7. a v pondělí 26.7. Červencové hudební víření pak zakončí kapela Bert & Friends dvojitým koncertem ve středu 28.7. a ve čtvrtek 29.7.


Pro aktuální program a případné změny v něm sledujte Facebookový profil Střecha Radost.

koncert na střeše RADOST

Stejně jako loni se můžete letos v létě na kromě výhledů, podívat i na film! O program se stará Kino Lucerna a na červenec pro vás připravili čtyři projekce.

Utečte před teplem do butikového kina.
Filmové pecky a vychlazené drinky v butikovém kině Přítomnost!

Hudební film Leose Caraxe Annette zahájil letošní filmový festival v Cannes a i my v Přítomnosti jsme pro něj uspořádali slavnostní předpemiéru. Teď se už v našem programu objevuje pravidelně, takže si určitě tohle hudební drama s Adamem Driverem v hlavní roli nenechte ujít.
V pátek 16.7. je u příležitosti mezinárodního dne dragu na programu záznam populárního jevištního muzikálu Kinky Boots z roku 2019 s hudbou Cindy Lauper. Po skončení projekce si DJ set ve stylu RuPaul Draq Race připravila drag queen Gizela Kova.
Na své si však příjdou i milovníci klasiky. Ve čtvrtek 15.7. můžete v Přítomnosti vidět záznam divadelní hry Cyrano z Bergeracu, jehož ztvárnil hvězdný herec James McAvoy.

Aktuální týdenní program najdete na webu www.kinopritomnost.cz

Nová výstava v Café Radost

Sjezdovky Petra Grubera vystřídá nová výstava Michala Rapanta s názvem V BARVÁCH! Na vernisáž se můžete těšit ve středu 21.7. od 18:00 v kavárně ve vstupní hale.

Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.