7.9.2021
Současnost

Pokračujeme v krasojízdě! I v srpnu na Vás čeká bohatý program v kině Přítomnost a na Střeše Radost. Na co se můžete těšit?

                                                                                                             

střecha radost s výhledem na žižkovskou věž

Západ slunce nad Prahou!

Přijďte si užít letní vlahé večery s drinkem v ruce u poslechu výborné muziky. Hned první týden v srpnu Vám zahraje mladý popový zpěvák Sofian Medjmedj na dvojitém koncertu 2.8. a 3.8., o pár dní později ho 5.8. a 6.8. vystřídá hudební objev loňského roku Štěpán Hebíkalias 7krát3. Ve středu 11.8. Střechu rozezní Monika Načeva se svou kapelou Zdivočelí koně. 21.8. Vám pro změnu vrkoče zapletou slovenští Billy Barman. Nasvé si přijdou i ti, kteří si raději posedí u mluveného slova. 9.8. se na Střechu vrátí Vosto5 se svou talk show Kupé v Lese. Komici z televizního Comedy Clubu Tigran Hovakimyan a Jiří Jakima 10.8. bez obalu rozeberou téma muži versus ženy.

Pro aktuální program a případné změny v něm sledujte Facebookový profil Střecha Radost.

České filmové novinky a divadelní Frankenstein

V srpnu přichází do kin komediální snímek Shoky a Morthy: Poslední velká akce o partě straších youtuberů, kteří se vydávají po dálnici D1 na divokou jízdu vstříc objasnění záhady Devíti křížů. V Přítomnosti se na film můžete přijít podívat třeba 7.8. v 17:30. Od konce července je na programu další český film Prvok, Šampón, Tečka a Karel režiséra Patrika Hartla, který je rovněž autorem knižní předlohy o čtyřech kamarádech s krizí středního věku.

I tento měsíc pokračujeme s projekcemi záznamů Natinonal Theatre v Londýně. Těšit se můžete 4.8. na Frankensteina s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli.

Aktuální týdenní program najdete na webu www.kinopritomnost.cz

Architektura pro všechny

To je motto festivalu Open House, kterého se i letos moc rádi zúčastníme. Kromě klasických komentovaných prohlídek, které se u nás o víkendu 7.-8.8. uskuteční, jsme se letos stali i partnery programu pro nevidomé. Finančně jsme podpořili výrobu haptického 3D modelu, který si budou nevidomí moci osahat před speciální prohlídkou pod vedením Světlušky, projektu Nadačního fondu Českého rozhlasu.

O víkendu Oteveřených budov bude během dne volně přístupné butikové kino Přítomnost i Střecha Radost pro všechny, kdo si budou chtít jen posedět u dobrého pití. Komentované prohlídky pak probíhají zhruba každou půlhodinu od 10:00 do 17:30.

Vstupní hala ožije barvami Michala Rapanta

V srpnu oživí Café Radost nová výstava Michala Rapanta s názvem V barvách. Srdečně Vás proto zveme na vernisáž, která se uskuteční 18.8.2021 od 18:00. Začneme welcome drinkem a komentovanou prohlídkou ve vstupní hale. Poté se přesuneme do kina a na Střechu, kde bude připraven doprovodný program - projekce a DJs.

Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.