2.7.2020
Současnost

Butikové kino v domě Radost hostí akci TADY VARY, která “nahrazuje” letošní odložený ročník festivalu. Ve znovuotevřeném sále navíc přímo během projekce funguje bar a objednávat si můžete skrze speciální silent menu, které neruší kontinuitu projekce.

Už jste byli v butikovém kině Přítomnost? Na začátku července si na pohodlných křeslech se stolky můžete užít festivalovou atmosféru Karlových Varů, protože do Přítomnosti míří hned šestnáct nových filmů, které se původně měly objevit v programu filmové přehlídky. Na co všechno můžete zajít?

Mezi nejočekávanější tituly patří hořkosladká komedie NEŽ SKONČÍ LÉTO (3. července ve 20 hodin), která na příběhu šestnáctileté nemocné dívky ukazuje, jak prožít každou minutu života naplno. Mysteriózní thriller a divácký hit ze Sundance BEZ ZVLÁŠTNÍCH ZNAMENÍ (10. července ve 20 hodin) diváky zavede na brutální mexicko-americkou hranici, ve strhujícím dramatu PROXIMA (7. července v 17 hodin) se zase Eva Green v životní roli připravuje na cestu do vesmíru. Na programu je také například světová premiéra očekávaného dokumentárního portrétu Mira Žbirky, kterou pod názvem MEKY (8. července ve 20 hodin) natočil novinář a režisér Šimon Šafránek.

Po každé z “karlovarských” projekcí pokračuje v Přítomnosti program DJ setem, pro diváky jsou také připraveny speciální festivalové drinky. A dojde i na hosty přímo z týmu karlovarského festivalu, kteří dorazí na vybrané projekce. Po projekcích filmů ZLOVOLNÉ HISTORKY Z PŘEDMĚSTÍ a MEKY se mohou diváci těšit na živě streamované debaty s tvůrci. Pro aktuální info sledujte sociální sítě Přítomnosti (Instagram, Facebook)


Přehlídka TADY VARY potrvá v Přítomnosti od 3. do 11. července, kompletní program i vstupenky jsou k dispozici na GoOut.net

Těšíme se na vás!


Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.