3.3.2022
Současnost

Na co se těšit v 2. měsíci roku 2022? Na výstavy a filmové zážitky!

V únoru bude Dům RADOST plný uměleckých děl. Již probíhající výstavy totiž na chodbách doplní nový kurátorský výběr soch Art Prague Sculpture.
Až do 9.2. se můžete zajít do malé zasedačky podívat na výstavu dětských prací žižkovského ateliéru Kroužek. A do konce února bude kavárnu zdobit také výstava LOVE BUZZ Jana Herese. Pokud jste si ji ještě nestihli pořádně prohlédnout, určitě se u ní do konce měsíce zastavte.

24.2. v 18:00 pak proběhne vernisáž nové výstavy ART PRAGUE SCULPTURE 2022,která opět ve spolupráci s The Chemistry Gallery oživí chodby u výtahů. Těšitse můžete na sochy napříkladod Tomáše Roubala, Martina Skalického, SabinyKnetlové nebo Krištofa Kintery.

Co takhle si dát k filmu i výběr skvělých vín? Přítomnost přichází s novým cyklem Film & Degustace

Přijďte si 10.2. užít detektivku podle Agathy Christie SMRT NA NILU spolu s víny horkých vinařských regionů, konkrétně z jihofrancouzského Languedocu, italské Sicílie a Apulie. Degustací bude provázet sommelier František Coufal. 
 
V únoru ale nebude  chybět ani oblíbený Film  & Breakfast a na konci února si budete moci vychutnat brunch k britskému dramatu Belfast. Aby vám neutekly lístky, sledujte Facebook kina Přítomnost.
 
Ať už jste  zamilovaní až po uši, či šťastně single, zveme vás také na valentýnskou projekci. Těšit se můžete na promítání filmu LÁSKY ČAS, romantickou jednohubku od tvůrců Lásky nebeské či Notting Hillu, speciální signature drink a romantický set od DJ Ivoše, mistra převleků, který vnese světlo do vašich životů. 

Café Radost mění  provozovatele

 
S novým vedením přichází i nová nabídka. Těšit se můžete na obměněný výběr sladkých i slaných  dobrot a hlavně na pravou italskou kávu od značky Filicori. Přijďte ochutnat  a okouknout nový sortiment, otevřeno je každý všední den!

Související články

9.5.2023
Současnost

V květnu máme napilno! Na co se těšit a kdy k nám vyrazit?

2.11.2022
Současnost

 Kavárník Ondřej Kobza letos na střešní terasu domu RADOST umístil labutí šlapadlo, které Pražané běžně znají z Vltavy!

Sledujte nás
na sociálních sítích

Dostávejte nejdůležitější novinky e-mailem

Odebírat newsletter

Přihlášení k odběru novinek

Díky newsletteru budete vědět jako první mimo jiné o nových článcích na blogu a aktuálních nabídkách pronájmů.

Formulář se nepodařilo odeslat. Zkontrolujte prosím správnost údajů a nebo nás kontaktujte.